Veterinair en Osteopathie Cremer verzorgt veterinaire (diergeneeskundige) en osteopathische diensten in de regio Limburg (B en NL) en Städteregion Aachen (Euregio).

Mijn naam is Kim Cremer-Servais en ik kom uit Zuid-Limburg (NL). Na mijn VWO ben ik begonnen met de studie diergeneeskunde in Gent (België), met als afstudeerrichting “paard”. Zes jaar studeren later mocht ik in 2011 mijn diploma, met grote onderscheiding, in ontvangst nemen. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als paardenarts in Duitsland en heb ik enkele jaren voor een veterinair farmaceutisch bedrijf in België gewerkt.  Via enkele kennissen kwam ik in aanraking met de paardenosteopathie en in 2014 ben ik begonnen met de professionele opleiding dierosteopathie bij ICREO.  Na 3 jaar hard werken heb ik in juni 2017 deze opleiding afgerond en ben ik gediplomeerd dierosteopaat!

In april 2018 heb ik mijn praktijk opgestart! Sindsdien voer ik osteopathische en diergeneeskundige behandelingen uit bij paarden en honden en heb ik gewerkt voor dierenartspraktijken uit de buurt als paarden-dierenarts. Wegens tijdgebrek ben ik in oktober 2019 gestopt met het werk bij de dierenartspraktijk en sindsdien heb ik mij volledig toegespitst op mijn eigen praktijk!